Definitie Refurbished

Echipamente IT profesionale, brand, din gama business, cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri la care veti economisi 30% – 60% si veti beneficia de garantie 2 sau 3 ani.
Sunt produse ale unor branduri (Ex: in principal Dell, HP si in secundar Lenovo, Fujitsu, Lexmark, Apc si altele) ambalate cu atentie si pricepere, arata bine si functioneaza excelent.

 x3 Testate si ambalate conform standardului

Produsele sunt testate o data de furnizor, o data de specialistii nostrii si o data prin instalarea sistemului de operare. In cadrul testarii tehnice cu programe specifice se testeaza fiecare componenta, mufa sau tasta (pentru produsele cu tastatura) atat din punct de vedere hardware cat si software, toate produsele trebuind sa se incadreze in standardul unui produs nou.
 Windows 10 preinstalat (utilizezi imediat, fara costuri suplimentare)
Produsele  Refurbished sunt livrate cu Windows licentiat (Windows 10 Home si Pro), deja preinstalat in parteneriat cu Microsoft Refurbished. Mai mult decat atat, antivirus bonus Microsoft Defender plus cablurile aferente, nu mai pierzi timp cu absolut nimic, totul este pregatit astfel incat tu sa iti incepi activitatea.

 Produsele refurbished instalate cu Windows 10 Pro si Home beneficiaza de antivirus Microsoft Defender inclus.

Produsele refurbished beneficiaza de 2 – 8 ani garantie.