Router wireless – suport

Routerul reprezinta cea mai buna solutie de acces la internet fara cablu. Odata instalat un router acesta necesita configurat in functie de protocoalele oferite de compania care furnizeaza internet ISP (Internet Service Provider).

Companiile de internet precum RCS RDS, Telekom, Vodafone ….cat si firmele de cartier care asigura internet NU ofera asistenta in configurarea routerului wireless. Motivul este simplu, vreti internet pe 2 sau mai multe pc-uri ? ve-ti plati mai multe abonamente, iar pentru ei vor reprezenta un castig un plus. Daca va montati un router wireless si oferiti si vecinilor internet gratuit, acestia vor pierde clientii de internet si totodata si sumele incasate pentru abonamente.

Cu alte cuvinte, daca aveti nevoie de ajutor in configurarea unui router wireless, echipa PC Laptop este specializata in domeniu si va poate ajuta indiferent de modelul de router sau de naturaletea problemei (cablu de retea defect, placa de retea defecta, mufare cablu, testare semnal, verificare echipament wireless, testare retea si echipamente).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu