Ce antivirus sa alegem?

img87

Achiziționarea antivirusului potrivit este importantă.

Prin urmare, dorim să fim 100% transparenți în ceea ce privește informațiile și metodele pe care le folosim pentru a selecta cel mai bun software antivirus.

Ce este un Antivirus?

Un antivirus te protejează impotriva tuturor formelor de malware. Un antivirus previne dar si elimină, ajutându-te să previ instalarea de noi malware-uri, cât si eliminarea celor care deja se găsesc pe dispozitivul tău.

Pentru a realiza aceasta, un antivirus scanează sistemul folosind metodele de detectare a fișierelor pe baza de semnături și euristică descrise în secțiunea anterioară și oferindu-ți o gamă largă de funcții de protecție, cum ar fi anti-phishing, manageri de parole și consilieri web.

Ce este Malware?

În general, “malware” este un termen folosit pentru a descrie orice tip de software care ar putea să îți infecteze sistemul și să îți producă daune. În trecut, aceste daune includeau încetinirea dispozitivului, furtul de informații sensitive sau afișarea reclamelor nedorite.

În epoca modernă, unde infractorii cibernetici nu numai că creează software dăunător, ci și încearcă să manipuleze utilizatorii să furnizaze informații sensibile, malware a devenit un termen mult mai larg.

În prezent a devenit un termen incluziv care descrie multe forme de activitate criminală cibernetică. Include atât software-ul dăunător, cât și diferite încercări de manipulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu