Alege Bitdefender

bit1

Bitdefender este un lider mondial în securitate cibernetică, protejând peste 500 de milioane de sisteme în peste 150 de țări.

Începând cu anul 2001, inovațiile Bitdefender au generat în mod continuu produse de securitate premiate și constituie o sursa de informații relevante cu privire la amenințările de securitate în ceea ce privește persoanele, locuințele, companiile și dispozitivele acestora, rețelele și serviciile cloud.

Astăzi, Bitdefender este, de asemenea, furnizorul preferat, ale cărui tehnologii sunt utilizate în peste 38% din soluțiile de securitate existente în lume.

Recunoscută de industrie, respectată de furnizori și promovată de clienții noștri, Bitdefender este compania de securitate cibernetică în care puteți avea încredere și pe care vă puteți baza.

OFERTE SOLUTII BITDEFENDER

Bitdefender Family Pack 2020 aduce modificări semnificative în ceea ce privește modul în care sunt detectate și blocate amenințările online. Cel mai recent strat de protecție adaptivă la nivel de rețea previne exploatarea vulnerabilităților sistemului tău, detectează și blochează atacurile de tip „brute force”, previne compromiterea dispozitivului tău prin atacuri botnet și împiedică trimiterea de informații cu caracter sensibil prin intermediul unor formulare necriptate.

Bitdefender Antivirus Plus 2020 furnizează aceeași securitate cibernetică de avangardă care a câștigat premiul „Produs excelent” de la AV-Comparatives. Acesta protejează PC-urile cu sistem de operare Windows împotriva tuturor tipurilor de amenințări online și oferă instrumente de confidențialitate cum ar fi Bitdefender VPN și Bitdefender Safepay.

 

Bitdefender Internet Security 2020 a câștigat premiul „Produs excelent” acordat de AV-Comparatives, precum și premiile pentru Cea mai bună protecție, Cea mai bună performanță și Cea mai bună soluție de remediere, acordate de AV-TEST. Acesta protejează PC-urile cu sistem de operare Windows împotriva tuturor tipurilor de amenințări online și include Bitdefender VPN și Bitdefender Safepay pentru confidențialitatea ta.

Bitdefender Total Security 2020 îți oferă cea mai bună protecție anti-malware împotriva amenințărilor electronice pentru toate sisteme de operare importante.

 

bitfampack
Licenta-retail-Bitdefender-Antivirus-Plus-2020-valabila-pentru-1-an-3-dispozitive.jpg-30054-750x750-500x500
bitintsec
bittotsec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu