Termeni si Conditii - eugen service computer

EUGEN SERVICE COMPUTER, STR. STEFAN CEL MARE, NR. 2, VIZAVI DE SCOALA NR. 1 SAU LICEUL GERMAN, TEL: 0769688297 , E-MAIL: eugen.service.computer@gmail.com
0769688297
cos
cart
cos
EUGEN SERVICE COMPUTER
Du-te la conținut
TERMENI SI CONDITII
Folosirea site-ului www.eugenservicecomputer.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. EUGEN SERVICE COMPUTER SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.eugenservicecomputer.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.


Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. EUGEN SERVICE COMPUTER SRL nu oferã, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane fãrã acordul dumneavoastrã explicit.


Comentariile postate pe site

Persoanele care acceseaza site-ul
www.eugenservicecomputer.ro pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este: ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane. EUGEN SERVICE COMPUTER SRL are dreptul (nu si obligatia) de a sterge orice astfel de mesaje identificate pe site. Firma EUGEN SERVICE COMPUTER SRL nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.


Drepturile de autor
Continutul acestui site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date) este proprietatea EUGEN SERVICE COMPUTER SRL si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul
EUGEN SERVICE COMPUTER SRL a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.


Declinarea responsabilitatii

EUGEN SERVICE COMPUTER SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.eugenservicecomputer.ro. Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma EUGEN SERVICE COMPUTER SRL sunt folosite pe sisteme care nu corespund ca performante cu specificatiile tehnice ale produsului respectiv. Datorita volumului mare de produse aflate in baza de date,EUGEN SERVICE COMPUTER SRLnu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.eugenservicecomputer.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma EUGEN SERVICE COMPUTER SRL are dreptul sa anuleze livrarea produsului respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc.EUGEN SERVICE COMPUTER SRL nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.


Litigiile

Consumatorul (in acceptia legii - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si
EUGEN SERVICE COMPUTER SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile de la data sesizarii in scris a problemelor. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabilã, competenta revine instantelor de judecatã romãne.
SC EUGEN SERVICE COMPUTER SRL RO 27517026   J01/579/2010  ADRESA : SEDIU- CART. ALEEA PARC, BL. 27, AP. 3, SEBES, 515800 , JUD. ALBA  , PUNCTU DE LUCRU- STR. STEFAN CEL MARE, NR. 2, SEBES, 515800, JUD ALBA cont :RO60BTRL00101202S92281XX BANCA TRANSILVANIA SUC. SEBES    Mail : eugen.service.computer@gmail.com  Tel: 0040769688297Web : www.eugenservicecomputer.ro DOBRESCU EUGEN - Administrator
dell partener eugen service computer
tenda distribuitor eugen service computer
distribuitor brother prin eugen service computer
Abonează-te si conecteaza-te instant la reduceri cu timp limitat. Doar cu newsletter EUGEN SERVICE COMPUTER
Înapoi la cuprins