SERVICE IMPRIMANTE - eugen service computer

EUGEN SERVICE COMPUTER, STR. STEFAN CEL MARE, NR. 2, VIZAVI DE SCOALA NR. 1 SAU LICEUL GERMAN, TEL: 0769688297 , E-MAIL: eugen.service.computer@gmail.com
0769688297
cos
cart
cos
EUGEN SERVICE COMPUTER
Du-te la conținut
suport
Formular de contact

curatare imprimante
imprimante sebes
curatare imprimante sebes
Procedura de service pentru imprimante, multifunctionale si copiatoare:
1.Imprimanta este inspectata vizual, dupa care se incearca punerea in functiune. In cazul in care imprimanta nu porneste deloc, se verifica pe loc alimentatorul si prezenta unui scurtcircuit.
2.Daca problema este de la alimentatorul imprimantei, acesta se poate schimba pe loc sau comanda si imprimanta nu mai necesita intrare in service. Daca defectul provine de la cartuse, atunci cartusele se pot schimba pe loc in limita stocului disponibil.
3.Daca problema este de natura mecanica sau electronica, se face un proces verbal de intrare in service care se inmaneaza clientului.
4.Dupa identificarea problemelor pentru care a fost adusa la service imprimanta, sunam clientul si il informam despre defect si despre costurile reparatiei. De asemenea il informam asupra starii cartuselor.
5.Daca clientul este de acord cu reparatia imprimantei, o executam si oferim garantie 90 zile pentru reparatie.
6.Clientul este anuntat cand poate veni sa ridice imprimanta reparata.
Doriti service pentru imprimanta sau copiatorul dvs.?
Va rugam completati formularul din partea dreapta.

Pentru clientii persoane juridice , prin contract de colaborare , oferim servicii de livrare cartuse, consumabile, servicii de incarcare cartuse si service de mentenanta pentru imprimante. Astfel, prin incheierea unui contract de exclusivitate cu noi, clientul va beneficia de tarife reduse la serviciile de mentenanta, reparatii si service ale imprimantelor sale.
SC EUGEN SERVICE COMPUTER SRL RO 27517026   J01/579/2010  ADRESA : SEDIU- CART. ALEEA PARC, BL. 27, AP. 3, SEBES, 515800 , JUD. ALBA  , PUNCTU DE LUCRU- STR. STEFAN CEL MARE, NR. 2, SEBES, 515800, JUD ALBA cont :RO60BTRL00101202S92281XX BANCA TRANSILVANIA SUC. SEBES    Mail : eugen.service.computer@gmail.com  Tel: 0040769688297Web : www.eugenservicecomputer.ro DOBRESCU EUGEN - Administrator
dell partener eugen service computer
tenda distribuitor eugen service computer
distribuitor brother prin eugen service computer
Abonează-te si conecteaza-te instant la reduceri cu timp limitat. Doar cu newsletter EUGEN SERVICE COMPUTER
Înapoi la cuprins