DESPRE NOI - eugen service computer

EUGEN SERVICE COMPUTER, STR. STEFAN CEL MARE, NR. 2, VIZAVI DE SCOALA NR. 1 SAU LICEUL GERMAN, TEL: 0769688297 , E-MAIL: eugen.service.computer@gmail.com
0769688297
cos
cart
cos
EUGEN SERVICE COMPUTER
Du-te la conținut
Fiecare companie detine o infrastructura IT de retea unica din punct de vedere al cerintelor tehnice si operationale. Tocmai de aceea aveti nevoie de ajutorul unei firme IT din Sebes capabila sa raspunda nevoilor dumneavoastra. Cu ajutorul firmei noastre beneficiati de suport IT neconditionat.
Externalizarea serviciilor IT de suport tehnic se poate realiza atat individual, cat si in baza unui contract de IT . Printre serviciile incluse se numara furnizarea de echipamente IT, configurarea si administrarea retelei de calculatoare si recuperearea de date. Pentru o navigare optima in site si pentru a intelege cat mai bine serviciile oferite de noi, accesati meniul de navigare .
Serviciul de helpdesk acordat angajatilor din firma se realizeaza la sediul dumneavoastra, impreuna cu mentenanta calculatoarelor conectate la retea. Contractul de service IT propus reflecta cu exactitate specificul activitatii din firma si in plus, sunt asigurate si serviciile de devirusare si service calculatoare si echipamente IT.
Suntem constienti de toate implicatiile pe care dezvoltarea accelerata si marirea numarului de angajati le pot avea asupra infrastructurii IT din firma. Prin consultanta IT intelegem eficientizarea proceselor operationale din firma. Eugen Service Computer acorda servicii de consultanta IT in achizitionarea de sisteme PC si echipamente IT, dezvoltare website si aplicatii web, proiectare retelele de calculatoare si legalizare programe software utilizate (Windows, Office si Antivirus).
Calitatea serviciilor de mentenanta IT acordate reflecta anii de experienta acumulati.
SC EUGEN SERVICE COMPUTER SRL RO 27517026   J01/579/2010  ADRESA : SEDIU- CART. ALEEA PARC, BL. 27, AP. 3, SEBES, 515800 , JUD. ALBA  , PUNCTU DE LUCRU- STR. STEFAN CEL MARE, NR. 2, SEBES, 515800, JUD ALBA cont :RO60BTRL00101202S92281XX BANCA TRANSILVANIA SUC. SEBES    Mail : eugen.service.computer@gmail.com  Tel: 0040769688297Web : www.eugenservicecomputer.ro DOBRESCU EUGEN - Administrator
dell partener eugen service computer
tenda distribuitor eugen service computer
distribuitor brother prin eugen service computer
Abonează-te si conecteaza-te instant la reduceri cu timp limitat. Doar cu newsletter EUGEN SERVICE COMPUTER
Înapoi la cuprins